top of page
ucef-background.png

The_Professor демонструє чудові результати у 29-му сезоні турніру CLA EuroCup з кібербаскетболу

Двадцять девʼятий сезон турніру CLA EuroCup з кібербаскетболу добіг кінця, залишивши любителів баскетболу в захваті. Аналізуючи підсумкову турнірну таблицю, відзначимо вражаючі результати, досягнуті гравцями з усіх дивізіонів CLA.


Fisherman з хорватського дивізіону CLA в цьому сезоні знову здобув перемогу. Крім того, хорватський дивізіон продемонстрував свої неймовірні навички та непохитну відданість спорту в обличчі Skeletron, який посів друге місце. Хоча CLA Україна трохи не дотягнула до трійки лідерів, неймовірний виступ The_Professor приніс йому почесне 4-те місце у фінальній турнірній таблиці, продемонструвавши талант і змагальний дух.



Підсумовуючи досягнення двадцять девʼятого сезону, варто відзначити наполегливість та завзяття українських гравців, а також незмінну підтримку з боку Федерації кіберспортивних заходів України. Відбіркові змагання на наступний сезон вже тривають, і український дивізіон має ще один шанс заявити про себе у світі кібербаскетболу. Ми висловлюємо найкращі побажання всім учасникам і закликаємо їх скористатися моментом і викластися на повну в гонитві за успіхом.


З повагою,

Команда ФКЗУ

Comentarios


bottom of page